Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

XCOM 2: The Long War 2 a fost lansat

/
/
/

Seara trecută a fost lansat pe neașteptate The Long War 2, modificarea masivă a lui XCOM 2 care a fost anunțată cu doar o săptămână în urmă.

Acest mod este gratuit și poate fi găsit pe Steam, fiind recomandat tuturor celor care dețin XCOM 2, deoarece în esență este un expansion masiv, gratuit.

The Long War 2 extinde campania, atât în ceea ce privește lungime cât și complexitate. Varietatea de misiuni a fost sporită drastic, la fel și clasele de personaje, acum fiind nouă. Componenta strategică a fost complet schimbată, permițând jucătorilor să trimită echipe multiple de soldați în misiuni diferite. Până și AI-ul jocului a fost deșteptățit.

Din păcate, acest mod nu poate schimba chiar totul, iar problemele de performanță ale lui XCOM 2 continuă să persiste. S-ar putea spune chiar că sunt agravate, fiindcă numărul de lucruri pe care le poate îngrămădi The Long War 2 pe ecran tinde să facă jocul să se miște greu chiar și pe un PC potent. Din păcate, Firaxis nu a prea făcut cine știe ce progres în vederea optimizării sale.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar