MORE

The Long Dark primeste o campanie in curand

Dupa un an de zile petrecut in Early Access, The Long Dark se apropie in sfarsit de lansare si de disponibilitatea campaniei de singleplayer.

Dezvoltatorul Hinterland anunta ca anul viitor va fi lansat The Long Dark: Season One, o campanie care sa mearga in paralel cu modul Sandbox al jocului si care se va intinde in total pe aproximativ 12 ore. Campania va fi lansata episodic, dar nu trebuie sa va temeti ca trebuie sa platiti inca ceva pe langa achizitia jocului de baza. Daca aveti deja The Long Dark, veti primi campania ca un update gratuit.

Cateva diferente fata de modul Sandbox vor fi sesizabile, cum ar fi faptul ca in campanie exista o poveste, exista personaje distincte, dar mai important, nu poti muri permanent. In Sandbox, mort e mort, nu poti reveni, dar in campanie exista checkpoints care te vor ajuta sa eviti situatiile in care mori de foame, mancat de un lup sau inghetat.

Hartile disponibile in campanie vor fi in jur de 30% complet noi, facute special pentru poveste, iar restul vor fi refolosite din modul Sandbox.

Mai mult continut este pregatit pentru joc pe parcursul anului urmator, producatorul fiind pana acum foarte fericit de vanzari, mai bine de 550 de mii de unitati.

Un joc ideal pentru aceasta perioada pe la noi, din moment ce este frig, dar nu e ninsoare, iar The Long Dark are ca subiect frigul si ninsoarea… plus lupi.

[Eurogamer
]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button