GamingPC&Consoles

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom este jucabil pe PC la o zi după lansare

Trebuie să recunosc, îmi cam lipsește perioada aia în care piratam orice jucam. Și nu din cauză că erau jocurile gratis, ci pentru mirarea pe care o aveam atunci când un titlu abia lansat era disponibil pe torrenți. Pare că vremurile alea-s de mult apuse, însă The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nu doar că a fost piratat day-0, dar mai este și perfect jucabil prin intermediul unui emulator. Iar în 2023, wow, asta chiar este impresionant.

Dar în mod natural, nu mă voi concentra pe latura ilegală a acestei discuții. Mai de grabă vreau sădiscutăm despre cea legală, prin care cumperi jocul pentru Nintendo Switch, dar îl joci pe PC cu ajutorul unui emulator. Diferențele sunt imense, iar odată încărcat pe PC cu Yuzu (un emulator de Switch), vei putea juca The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom la rezoluție 4K. Mai mult decât atât, ca să îl rulezi ca pe Switch la 900p, nu ai nevoie de mare lucru, astfel îl poți juca pe aproximativ orice PC modern.

Partea și mai interesantă este că în postarea făcută de cei de la Yuzu pe Twitter, se discută despre gameplay la 60FPS, cheat code-uri și suportul pentru moduri. Adică lucruri pe care nu le găsești în jocul original, ceea ce înseamnă că în realitate, jocul este mai plăcut pe PC decât pe consolă pentru care a fost gândit. Desigur, toate astea lucrează împotriva regulamentului Nintendo care are reguli stricte referitoare la piraterie, dar hei. Nu poți să oprești internetul, nu?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button