Gaming

Remake-ul The Last of Us pentru PlayStation 5 ar putea fi lansat anul acesta

Naughty Dog are în pregătire multe proiecte interesante, iar cele mai multe zvonuri aduc în discuție remake-ul The Last of Us destinat consolelor PlayStation 5. Remake-ul încă nu a fost anunțat, dar unele surse afirmă că și-ar face în cele din urmă debutul până la sfârșitul acestui an.

Primele bârfe despre The Last of Us refăcut pentru PS5 au apărut pe undeva prin aprilie 2021, când un material Bloomberg menționa faptul că proiectul se afla inițial în lucru la divizia Visual Arts Service Group a lui Sony din San Diego, asta înainte ca Naughty Dog să ceară controlul deplin asupra dezvoltării remake-ului. La asta s-a mai adăugat și un indiciu regăsit pe profilurile unor angajați din echipa QA. În CV-urile lor era specificată ideea de „unnanounced remake”, dar în cele din urmă referința a fost eliminată.

Încă nu se știe nimic oficial legat de acest The Last of Us, dar asta nu înseamnă că unii insideri nu s-au pus pe săpat după informații adiționale. De pildă, cunoscutul Jeff Grubb precizează în cadrul  Kinda Funny Gamescast că jocul este programat pentru lansare anul acesta, cel mai probabil la iarnă. Grubb merge pe urmele altui leaker popular în rândul comunității. Prin ianuarie. Tom Henderson, care „a auzit de la mai mulți”, afirma că remake-ul se află în ultimele stadii de dezvoltare și ar putea fi lansat în cea de-a doua jumătate a lui 2022.

Cei doi sunt foarte admirați de industrie tocmai datorită predicțiilor foarte accurate. Pe lângă asta, Naughty Dog mai are în vizor mult așteptata componentă multiplayer pentru The Last of Us 2, destinat inințial lui PS5, dar programat și pentru o portare pentru PC. Nu trebuie să uităm nici de serialul produs de HBO, care va debuta în cele din urmă la anul, hopefully.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button