GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

The Last of Us Part II va fi cu 50% mai mare decat originalul

Naughty Dog a dezvaluit o multime de detalii legate de The Last of Us Part II in ultimele zile. Cel mai important detaliu este data de lansare, dar si faptul ca este unul dintre cele mai ambitiose si mari jocuri facute vreodata de Naughty Dog. Dar cat de mare este de fapt? Ei bine, Halley Gross, scriitoarea povestii (care a lucrat in trecut si la seriale precum Westworld de la HBO si Too Old to Die Young de la Amazon) a dezvaluit intr-un interviu ca acest proiecte este cu aproximativ 50% mai mare decat primul joc.

Cred ca jocul este cu, sa zicem 50% mai mare, dar este masiv, nu doar ca si durata, dar toate nivelele sunt mai mari si mai late, avem si mai multe secvente cinematice, mai multe personaje, mai multe animatii. Avem sisteme noi de lupta cu arme albe si din orice punct de vedere, jocul este mai mare si mai bun.

Conform How Long to Beat, in medie, timpul necesar parcurgerii lui The Last of Us este undeva la 15 ore si jumatate. Daca declaratia cu „50% mai mare” este corecta, atunci sequelul va avea in jur de 23 de ore de gameplay. Gross a mai vorbit si despre faptul ca a jucat The Last of Us Part II si este posibil sa descoperi ceva nou si sa obtii noi reactii, atat de la adversari cat si de la Ellie in momentul in care joci din nou anumite segmente.

The Last of Us Part II nu va avea multiplayer la inceput

Halley Gross a mai vorbit insa si despre un alt aspect interesant al acestui nou joc, si anume partea de multiplayer:

Deoarece s-a dovedit a fi un joc atat de mare si complex, am decis sa ne concentram integral pe campania single-player, astfel o componenta multiplayer nu va fi prezenta timp de o luna-doua din pacate. Ne pasa foarte mult insa si de echipa care se ocupa de multiplayer. Sunt incredibili, sunt inteligenti si super talentati. Au o gramada de idei.

Scriitoarea jocului nu este prima persoana care sa remarce niste lucruri marete vis-a-vis de echipa dedicata componentei multiplayer de la Naughty Dog. Chiar si fostul Game Director, Bruce Straley, care a parasit compania acum doi ani a iesit in fata pe Twitter si a asigurat fanii ca ideea de multiplayer a jocului este cel putin la fel de ambitioasa precum campania single-player.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button