GamingPC&Consoles

The Last of Us Part 3 este următorul joc la care lucreaza Naughty Dog

Scurgeri, leak-uri, surse, informații” – niște cuvinte pe care le-am tot auzit în ultima vreme și care au devenit deja sinonime cu tot ce înseamnă industria tech. Nu contează că vorbim despre procesoare, telefoane sau jocuri, toate apar pe net înainte să apară pe piață. Ultima „victimă” a acestui curent este The Last of Us Part 3 care se pare că va fi următorul joc dezvoltat de Naughty Dog. Și ca să fie treaba bună s-au aflat câteva chestii și despre Uncharted, altă serie populară a studioului.

Ca de obicei, zvonurile vin de pe Twitter. Doar că de data asta este vorba despre un cont care publică informații despre filme, așa că anunțurile despre jocuri au venit ca o surpriză. Iar în aceste anunțuri se vorbește despre faptul că următorul proiect în care este implicat Neil Druckmann și studioul său este The Last of Us Part 3. Să fiu sincer, nu prea avem de ce să ne mirăm. Chiar dacă Uncharted a fost o serie foarte bună și are potențial de viitor, pare că arcul poveștii lui Nathan Drake a ajuns la o concluzie. Universul The Last of Us pe de altă parte, nu este în același punct. Încă există întrebări, ultima lansare nu le-a adresat pe toate și cred că jocul care să întregească trilogia poate fi și cel care încheie povestea… cel puțin pentru moment.

În plus, seria de jocuri se bucură de un boost de popularitate după ce HBO a creat o adaptare cinematografică după aceasta. Serialul The Last of Us vine într-o lună de-acum înainte și oamenii sunt foarte încântați de el. Bine, cu scriitori precum Druckmann și Carolyn Strauss (Chernobyl) e și greu să nu fii entuziasmat. Dar să revenim la jocurile noastre că mai avem de vorbit.

Ce se întamplă cu Uncharted dacă Naughty Dog se concentrează pe The Last of Us?

Odată cu zvonurile astea mulți gameri se întreabă ce se va întâmpla cu Uncharted… și pe bună dreptate. Răspunsul vine tot de la @ViewerAnon, care ne spune că seria Uncharted va ajunge pe mâinile altui studio. Cumva, chiar și asta are sens. În ultima vreme am tot văzut cum studiourile de sub umbrela PlayStation mai migrează, mai trec prin schimbări, iar asta nu este neapărat rău. Am văzut-o și cu God of War Ragnarok unde studioul este același, însă directorul este altul. Și perspectiva diferită a liderului de echipă și-a spus cuvântul; într-un sens bun.

Uncharted Legacy of Thieves Collection

Același lucru s-ar putea întâmpla și aici. Naughty Dog a găsit un final potrivit pentru aventurile lui Nathan Drake. În schimb, povestea lui Sam Drake nu s-a încheiat, iar cu fiica sa acum mare și conștientă de peripețiile părinților ei, am avea cel puțin două direcții în care ar putea merge un presupus Uncharted 5. Un studio nou ar putea aduce un are proaspăt următoarei lansări, astfel fanii vor primi ceva nou și ca gameplay, nu doar pe partea de storyline.

Ca de fiecare dată, informațiile astea nu sunt oficiale, așa că o să vă rog să nu vă încredeți în ele în totalitate. În același timp știu și că multe din zvonurile astea se adeveresc într-un final, deci măcar un sâmbure de adevăr există în toată povestea asta. Și până să descoperim ce se va întâmpla de fapt, vreau să știu câți dintre voi sunt la fel de curioși de serialul The Last of Us. Vine în curând, se-anunță a fi super tare, e bazat pe o serie de jocuri dragă mie… ce să mai? Eu sunt nerăbdător deja.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button