GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

The Last of Us Part 2 ar putea primi upgrade pentru PS5

Iata inca un subiect important pentru comunitatea PS5. Cand vine vorba de opere de arta, The Last of Us Part 2 este un joc ramas pe buzele multora. Indelung asteptat, controversat, dar cu 10 nominalizari la Game Awards 2020, TLoU 2 ar putea beneficia de un upgrade de PS5.

Unele jocuri chiar trebuie sa primeasca upgrade pe PS5

Un anunt retail pe Best Buy ne spune ca acest upgrade este pe drum. In teorie. In practica, mai vedem. Dar mi se pare mai mult decat normal ca un joc de o asemenea anvergura sa isi faca tranzitia si pe PS5, pentru ca jucatorii sa se poata bucura de grafica si performantele next-gen, precum si de functiile noi ale controller-ului DualSense, fie ele feedback haptic, iluminare sau sunete.

Si sansele exista, nu-i asa? Adica, avem deja parte de un remaster al primului The Last of Us pentru PS4. Cu toate astea, nimeni nu poate spune cu exactitate daca The Last of Us Part 2 chiar va avea o portare de PS5 sau va fi mai mult o varianta imbogatita cu mici optimizari si ceva suport mai bun pentru backward compatibility.

Sincer, ar fi pacat sa nu se faca uz de performantele next-gen aduse de PS5. Raytracing, grafica 4K, FPS-uri imbunatatite si toate cele. Si stiu ca multi veti spune ca este musai ca TLoU Part 2 sa primeasca aceste upgrade-uri. Si va dau intru totul dreptate.

The Last of Us Part 2, sef de trib la nominalizari

Dupa cum spuneam, ne apropiem cu pasi repezi de Game Awards 2020, iar capodopera celor de la Naughty Dog este efectiv lider printre nominalizari. Am vazut in comentarii ca foarte multa lume tine cu dintii de trei jocuri, asteptand cu nerabdare verdictul suprem – Game of the Year. Iar cele trei titluri, dupa cate mi-ati dat de inteles, sunt The Last of Us Part 2, Doom Eternal si Hades. O selectie pe care o apreciez si sustin, dar o alegere foarte grea atunci cand vine vorba de premiul cel mare.

Intre timp, speram ca o versiune pentru PS5 este in lucru si ca vom putea parcurge din nou una din cele mai emotionante povesti din lumea gaming-ului, dar de data asta la alt nivel si la alte FPS-uri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button