PC&Consoles

The Last of Us 2 a fost anunțat

Studioul Naughty Dog a pregătit o surpriză pentru posesorii de Playstation , un nou joc Last of Us.

Continuarea poartă subtitlul Part 2 și se petrece la aproximativ 5 ani după evenimentele din primul joc. Detalii despre ce și cum nu prea sunt disponibile la momentul actual, producătorul dorind să stârnească interes prin limitarea informațiilor.

Ce s-a spus despre joc este că Ellie va fi de această dată personajul central jucabil, iar povestea are ca tematică principală ura. Nimic mai mult.

Studioul a considerat realizarea unei continuări folosind alte personaje, dar ideea nu a mers prea departe. Așa că acum roagă fanii să aibă puțin încredere, fiindcă vor face ceea ce trebuie, sau cel puțin asta speră.

The Last of us Part 2 nu are încă o dată de lansare.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

21 comentarii

  1. Sa speram ca acest masterpiece are o continuare cel putin la fel de buna ca primul joc . Nu-mi vine sa cred ca exista in zilele noastre studio-uri serioase ca Naughty Dog . Nu pot sa zic mai mult decat RESPECT

  2. Illidan Laurentiu asta crezi tu, cum si eu cred ca e masterpiece. Voice actingul a fost genial, povestea spusa in felul lor a fost peste orice alt joc cu zombie, si un gameplay destul de ok. Povestea si voice actingul au facut tot. Nu am gasit un alt joc care sa fie atat de bine scris.

  3. George Phantasm Galatanu exista jocuri la fel de memorabile pe zona de scriere a povestii si voice acting-ului…dar da the last of us este memorabil

  4. Se numește Witcher 3 și e net superior față de TLOU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button