Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

The Inhumans transformat dintr-un film in serial – Anul viitor, primele episoade

/
/
/

Universul cinematic Marvel a trecut deja peste cateva faze, nascand atat filme de succes, dar propulsand si unele seriale tv precum Agents of S.H.I.E.L.D. , serial care cu toate ca a inceput cam greu, a reusit sa stranga un numar impresioanant de fani. The Inhumans pe de alta parte, au avut un viitor incert, asta pana cand Marvel nu au facut un anunt oficial in care releva trecerea proiectului de la un format de film la serial.

Marvel sunt foarte mandri de acest serial, dovada si faptul ca vor distribui primele doua episoade in cinematografele IMAX, ABC urmand sa distribuie restul de episoade.

The Inhumans a avut o groaza de probleme in timpul productiei, filmul urmand sa ajunga pe marile ecrane in 2019, fiind amanat initial, apoi scos din line-up cinematic Marvel. Compania a afirmat ca filmul The Inhumans nu este inca anulat, productia acestuia mergand in continuare.

S-ar putea sa vedem o trecere de la marele ecran, la micul ecran in forma serializata, existand deja Agents of S.H.I.E.L.D., dar si o serie de zvonuri cu privinta la un posibil serial Ghost Rider. Odata cu The Inhumans, se solidifica aceasta idee. Cine stie, poate FOX pentru a arata ca inca detin drepturile pentru X-Man vor realiza si ei un serial. De data asta fara inspiratii din Power Rangers speram!

[Marvel]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

7 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar