PC&Consoles

The Higher Lower Game – Jocul care te impaca cu ideea ca nu stii nimc despre nimic

NU JUCA ACEST JOC LA MUNCA! Vorbim cat se poate de serios! Nu numai ca o sa iti manance zilele si o sa te faca sa iti chestionezi in mod clar cunostintele, dar o sa te faca sa te si intrebi de ce noi ca rasa umana cautam asemenea ciudatenii pe Google!

Ideea jocului este destul de simpla, avand in vedere ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa intuiesti, asta daca nu ai deja informatiile stocate in material cenusie, o serie de raspunsuri, iar la prima greseala jocul o sa faca un misto de tine de neconceput. In general acompaniat de un meme care iti aduce aminte un singur lucru: 

Tot jocul se invarte in jurul statisticilor generate de Google si te pune fata in fata cu o serie de alegeri. Refugee Crisis vs Donald Trump, Starbucks vs Kim Kardashian si te intreaba tacticos care dintre cele doua a fost mai cautat. Problema este ca raspunsurile te fac sa te intrebi ce este in neregula cu rasa umana, in momentul in care mancarea de pisica este mult mai cautata decat Fukusima. Iar exemple sunt mult mai multe!

Cert este ca jocul a fost descarcat si jucat de peste 5 milioane de oameni conform magazinului Google Play, iar personalitati precum PewDiePie au sustinut jocul in trecut.

Noi ne-am gandit sa il impartasim cu voi si sa asteptam tacticos scorurile voastre! Momentan in redactie campionul autoritar este subsemnatul cu 72 de raspunsuri consecutive. VOI?

SITE

Aplicatie 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button