PC&Consoles

The Guild 3 va fi lansat luna viitoare… în Early Access

Așteptarea aproape că a luat final pentru fanii jocurilor de simulare economico-socială. Toți cei zece oameni care știu despre seria The Guild se vor bucura din această toamnă de cel de-al treilea episod.

THQ Nordic, o companie formată din rămășițe cusute la un loc și înviate ale mai multor publisheri defuncți, anunță că The Guild 3 va fi disponibil din ziua de 26 septembrie pe Steam. Din păcate, nu va fi tocmai în varianta completă, ci în cea de Early Access. Deși, poate „din păcate” nu este corect spus. Nu de alta, dar The Guild 2 și multe din extensiile sale au fost lansate într-un hal fără de hal, de puteai să juri că erau publicate de JoWooD la finalul existenței sale… fiindcă erau publicate de JoWooD la finalul existenței sale.

Așa că mai mult timp petrecut în testare nu va strica sub nici o formă unui joc atât de complicat. Varianta întreagă a lui The Guild 3 va fi lansată pe undeva spre vara lui 2018, așa că fie va fi lansat într-o variantă ceva mai firavă, fie THQ Nordic tare, tare vrea ca jocul să fie lansat într-o stare foarte bună.

Pentru cine nu se numără printre cei zece oameni care au auzit de serie, The Guild este un joc de simulare economică și socială la care vei controla un singur personaj, cu trăsături personalizabile, prin intermediul căruia poți să construiești o afacere într-un orășel european, în a cărui orânduială administrativă și politică te vei cufunda. Poți participa la alegeri, poți mitui, poți șantaja, poți jefui și organiza „accidente” pentru competiție, sau poți să te duelezi direct cu opoziția ta.

[THQ Nordic]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button