PC

The Grand Tour devine cea mai piratată emisiune din istorie

Revenirea echipei de la Top Gear a încins internetul, nu doar pentru că noua emisiune The Grand Tour este distribuită doar prin internet, dar și pentru că a devenit cea mai piratată emisiune din istorie.

Conform estimărilor compania de analiză Muso, primul episod din The Grand Tour a fost descărcat ilegal de 7.9 milioane de ori, al doilea episod de 6.4 milioane de ori, iar al patrulea deja a trecut de 4.5 milioane de descărcări. Sigur, nu se compară cu numerele pe care le atinge un serial de HBO, ca Game of Thrones, a cărui episoade mai importante puteau atinge chiar 14 milioane de descărcări, dar pentru o emisiune este un nou record.

Motivele pentru care The Grand Tour a fost atât de popular cu pirații sunt destul de ușor de înțeles. Pe de o parte, milioane de oameni vor să vadă revenirea echipei de la Top Gear, pe de alta, serviciul Amazon de video-streaming este disponibil într-un număr foarte limitat de țări. Din fericire, luna aceasta ar trebui să se extindă masiv pe întregul mapamond.

[Ars Technica]

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close