PC

The Grand Tour devine cea mai piratată emisiune din istorie

Revenirea echipei de la Top Gear a încins internetul, nu doar pentru că noua emisiune The Grand Tour este distribuită doar prin internet, dar și pentru că a devenit cea mai piratată emisiune din istorie.

Conform estimărilor compania de analiză Muso, primul episod din The Grand Tour a fost descărcat ilegal de 7.9 milioane de ori, al doilea episod de 6.4 milioane de ori, iar al patrulea deja a trecut de 4.5 milioane de descărcări. Sigur, nu se compară cu numerele pe care le atinge un serial de HBO, ca Game of Thrones, a cărui episoade mai importante puteau atinge chiar 14 milioane de descărcări, dar pentru o emisiune este un nou record.

Motivele pentru care The Grand Tour a fost atât de popular cu pirații sunt destul de ușor de înțeles. Pe de o parte, milioane de oameni vor să vadă revenirea echipei de la Top Gear, pe de alta, serviciul Amazon de video-streaming este disponibil într-un număr foarte limitat de țări. Din fericire, luna aceasta ar trebui să se extindă masiv pe întregul mapamond.

[Ars Technica]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. nici macar nu se aproprie de GoT :))) auzi cea mai piratata emisiune din istorie , finalul sezonuli trecut din GoT a fost piratat in jur de 14 milione

  2. Sa se invete minte! Glume sa faca despre maicasa la pedale nu despre romani care cauta un trai mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button