MORE

The Evil Within are cerinte de sistem monstruoase!

Proc, procesorul meu, ce mi te-a dat AMD (sau Intel, in situatia de fata!),

Am RAM mic, tu fa-mi-l mare,
Am hard slab, tu fa-mi-l tare,

Totdeauna ma insoteste

In Evil Within, tu… nu plezneste! (scuzati stangacia poetica!)

Aceasta este rugaciunea pe care gamerii o vor spune cand vor instala The Evil Within! Nu glumim! Cerintele de sistem pentru acest titlu sunt realmente monstruoase… conform cu jocul, am putea spune!

Bethesda Softworks au dezvaluit in sfarsit cerintele de sistem ale jocului The Evil Within dar, in mod ciudat, nu prezinta nici o varianta de cerinte minime pentru a-l rula. In schimb ofera un avertisment: daca nu indepliniti cerintele specificate, sunteti pe cont propriu!

Abordarea “fii profesionist, sau mars acasa!” din partea producatorului este condescendenta, existand o mare varietate de configuratii de sisteme, Bethesda listand insa o singura configuratie cu procesor Intel! Asta ca sa nu mai discutam despre faptul ca jocul necesita doar… 50GB pe hard disk! (in ritmul asta o sa ajungem la jocuri de la Bethesda cu 250GB necesari pana la anu’ pe vremea asta).

Asadar:

64 bit Windows 7/ Windows 8
i7 Quad-Core
4 GB RAM
50 GB de spatiu pe hard
GeForce GTX sau ceva echivalent cu minim… 4 GB VRAM!!!
conexiune rapida la internet
cont de Steam si activare

“Nu avem o lista de cerinte minime pentru joc,” a scris Bethesda. “Daca incercati sa jucati cu configuratii mai slabe decat cea prezentata (ar trebui sa aveti 4 GB VRAM, indiferent de situatie!) nu va putem garanta o performanta optima.” In traducere libera: „Ahhh… la noi aici la studio se lucreaza pe rachete balistice, iar 4GB VRAM isi permite orice PC Gamer din lume, ca noi avem oricum cel mai bine optimizat engine de joc din toate timpurile… ever! D-aia toata lumea foloseste id Tech 5, ca sa faca si altii jocuri bune ca noi!” 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

8 comentarii

 1. E o masură anti-piraterie. Se bazează pe ideea că cine își permite o placă video cu 4GB VRAM, își poate permite jocul.

 2. Din ce am citit si pe alte site-uri 4GB VRAM e pentru rezolutii 4k

 3. luati-va o consola si pt urmatorii 8 ani nu va mai uitati la lista cu cerinte 😀

 4. Gigabyte GeForce GTX 650 OC 4GB DDR5 128-bit

  Putin peste 550 lei. Soo, o pun langa un i7 (ca doar i5-ul e prea banal, nu conteaza ca in 90% din cazuri ofera acelasi FPS ca un i7), pun 4GB RAM, in conditiile in care deja mai toate jocurile cer minim 8 daca vrei sa-ti mearga cum trebuie si ii dau cu detalii maxime, nu? Daca prind 10 FPS-uri in Full HD cu pastaia aia de GTX 650 sa zic multumesc.

  Strict dupa cerinte, nu se face un sistem capabil sa-ti duca jocul.
  Sau mai bine zis, nu dupa cerinte atat de vagi.

 5. Unde sunt producatorii si acele engine-uri care faceau performanta cu mai puțin de 1gb vram(vezi Sacrifice de la Shiny)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button