PC&Consoles

The Evil Within 2 a fost anunțat

Bethesda a prezentat la E3 2017 cel mai nou joc al lui Sihnji Mikami, omul care a pus bazele seriei Resident Evil. Jocul este, desigur, The Evil Within 2.

Noua aventură horror are în rolul principal pe detectivul Sebastian Castellanos, care de această dată nu se mai plimbă printr-un azil, ci încearcă să își salveze fiica de mult pierdută, fiind ajutat de organizația Mobius. Asta va implica fugit de lucruri înfiorătoare din noapte, fugit după alte lucruri înspăimântătoare și probabil mult furișat, cu ocazionale sperieturi.

Detaliile despre gameplay sunt deocamdată destul de vagi, cert este că vei avea la îndemână o arbaletă, arme cu muniție limitată și abilitatea de-a o lua la fugă atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie.

The Evil Within 2 va fi lansat în ziua de 13 octombrie 2017 pentru PC, Xbox One și Playstation 4. Vă puteți aștepta ca mai multe detalii să fie anunțate despre joc în curând, în special la GamesCom și foarte probabil la TGS. Va fi interesant să vedem în ce direcție va merge noul joc, acum că seria Resident Evil a început să nu mai fie groaznică.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button