GamingRSS PaginaDeMedia

The Escapists poate fi descărcat gratuit

Niciodată n-o să ne săturăm de jocuri gratis, așa că ce rost ar avea să tăinuim un titlu oferit cadou, eh? De data aceasta, un sandbox foarte simpatic se poate alătura colecției voastre de jocuri. Este vorba despre The Escapists, un sandbox foarte simpatic în care va trebui să evadezi din închisoare în care ai aterizat… Din nou.

Gameplay-ul pe care se bazează The Escapists îți oferă abordări diverse pentru a-ți îndeplini scopul. Cum poți evada? Păi, poți organiza o revoltă, poți săpa un tunel în secret, poți fura uniforma unui gardian pentru a te fofila nedetectat sau poți să începi să craftezi și să combini foarte multe obiecte, toate astea în timp ce pretinzi că ești un deținut cuminte. Adică va trebui să te bagi la somn înaintea găinilor, vei  fi nevoit să răspunzi în fiecare zi la apeluri, să lucrezi prin închisoare și să-ți ascunzi lucrurile cele mai de preț.

De unde poți descărca gratuit The Escapists?

Jocul face parte din oferta de săptămâna aceasta de pe Epic Games Store. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont de Epic și să accesezi pagina dedicată lui The Escapists, adică aici.

Atenție, oferta este valabilă până joia viitoare, 30 septembrie, ora 18, așa că ai la dispoziție timp suficient pentru a-ți îmbogăți colecția de jocuri. Chiar dacă micul simulator de scăpat din pușcărie a mai fost oferit cadou de multe ori în trecut, poate că cei care nu au fost pe fază se vor bucura să pună mâna pe un sandbox destul de popular.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button