GamingPC&ConsolesTech&IT

The Escapists este acum gratuit pe EGS

Iar săptămâna viitoare urmează ceva necunoscut

Dacă vreți să învățați cum să scăpați de la închisoare, aveți acum la dispoziție pe Epic Games Store un joculeț numit The Escapists.

Acesta poate fi al vostru, gratuit, de ieri și până în ziua de 19 decembrie. Dacă îl revendicați în această perioadă, chiar rămâne al vostru, permanent atașat de contul vostru de pe Epic Games Store. Iar apoi, de săptămâna viitoare… mister. Epic nu spune ce urmează să fie gratuit. Data trecută când nu a spus au fost gratuite cam toate jocurile Batman, așa că presupun că urmează fie ceva foarte bun, fie ceva bunicel care va reprezenta și ultima promoție gratuită. nu de alta, dar face asta de un an de zile, cam e timpul să vadă dacă poate continua să atragă publicul și fără zăhărel. Deși, MechWarrior 5 e un zăhărel destul de mare pentru oricine adoră roboți mari.

Oricum, în The Escapists aveți mai multe închisori (unele foarte inedite) din care să evadați prin diverse metode. Puteți săpa, puteți să vă deghizați, puteți tăia găuri prin ziduri, puteți încerca tot ce vă trece prin cap, în timp ce încercați să nu dați impresia că încercați să evadați. Nu de alta, dar sunteți destul de atent supravegheat.

[Epic Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button