GamingPC&ConsolesTech&IT

The Elder Scrolls Online va fi gratuit pe parcursul întregii săptămâni

ZeniMax a anunțat că va rula unul dintre cele mai cunoscute evenimente ale sale, ESO Plus Bonus Events, începând de marți, 10 iulie, și care se va desfășura până lunea următoare. Există ceva special și pentru cei abonați: dacă vă veți conecta la joc în această perioadă, veți primi șase cutii gratuite.

Pentru a participa la ESO Plus Bonus Event, intrați în joc ca membru activ ESO Plus (trialul gratuit nu e luat în considerare, îmi pare rău) în fiecare zi, între 10 iulie și 15 iulie. Rețineți că, pentru a se califica, fiecare logare trebuie să aibă loc într-o perioadă de 24 de ore care începe la ora 17:00 și se termină la ora 17:00 a doua zi (ora României). Dacă rămâneți conectat pe o perioadă de două zile, acesta va fi luat în considerare doar ca o singură logare. Trebuie să vă deconectați complet din joc și să reveniți în el – numai deconectarea la ecranul de selectare a caracterului nu va funcționa. Cutiile gratuite vor fi livrate în contul vostru până vineri, 20 iulie. Verificați meniul Crown Crates!

Dacă profitați de perioada gratuită a jocului, să știți că veți putea testa practic toate DLC-urile și Morrowind (dar nu și Summerset). Obțineți toate avantajele asociate cu abonamentul, cu excepția bursei lunare, ceea ce înseamnă bonusul de experiență, vopsirea costumului, banca dublă și așa mai departe.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button