MORE

The Elder Scrolls Online te plateste 1 milion de dolari! Dar nu daca esti roman.

Zenimax are un nou plan prin care sa ridice considerabil numarul de jucatori din The Elder Scrolls Online. Un Milion De Dolari! Si nu, nu este un plan inventat de Doctor Evil.

Compania anunta un nou concurs al carui mare castigator poate dobandi aceasta suma colosala si tot ce trebuie sa faca este sa joace The Elder Scrolls Online intre 3 decembrie si 10 ianuarie. Asta si sa se inscrie pe pagina oficiala a concursului.

Aceasta promotie, regretabil, nu este disponibila in Romania. Practic, nu este disponibila in cea mai mare parte a lumii, doar in: America de Nord, Rusia, Marea Britanie, Finlanda, Franta, Germania, Norvegia si Elvetia. De ce numai aceste regiuni? Poate pentru ca Zenimax se asteapta ca jucatorii din aceste tari sa cheltuiasca mai mult in The Elder Scrolls Online ca un localnic. Asta sau este cine stie ce lege pe undeva care ne impiedica sa primim bani de la o corporatie americana, desi am dubii severe despre asta.

In opinia mea personala, nu e tocmai cinstit, in special pentru ca jocul este disponibil in Romania si in momentul lansarii nu putea fi jucat nici macar in perioada gratuita fara ca Zenimax sa verifice daca ai suficienti bani pe card cat sa achiti luna urmatoare. Asta putea fi chiar iritant, in special cand esti obligat sa faci o recenzie acelui joc si te trezesti irosind doua saptamani pretioase din viata ta progresiv mai scurta jucand ceva ce ar fi fost demolat complet de Age of Conan daca erau contemporani.

Milionul de dolari nu va fi livrat la un loc, ci sub forma unor plati de 50 de mii de dolar, timp de 20 de ani. Sansele ca Zenimax, Bethesda si toate studiourile asociate sa mai existe peste 20 de ani sunt mici, motiv pentru care a fost contractata o companie terta care sa se ocupe de plati.

Cei care nu castiga milionul de dolari tot au sansa de a primi cate 3000 de coroane pe care le pot cheltui la item mall. Aceste premii vor fi o mie la numar si tot nu sunt disponibile pentru romani.

[Zenimax]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button