TECH

The Elder Scrolls: Legends este acum disponibil pe telefoane

Jocul de cărți The Elder Scrolls: Legends este lansat de câteva luni pe PC și tablete, iar de astăzi poate fi descărcat și pe telefon.

Conform spuselor celor de la Bethesda interfața este menită să faciliteze jucatul inclusiv pe telefoanele cu ecrane mai mici. Odată cu această lansare, The Elder Scrolls: Legends ajunge din urmă pe rivalul său Hearthstone, care este lansat pe telefoane de mai bine de doi ani.

Lansarea pe telefoane vine la o lună după ce și-a făcut apariția primul expansion pentru joc, intitulat Heroes of Skyrim. Așa cum se poate deduce din titlu, noul conținut aduce în joc câteva cărți bazate pe cel de-al cincilea joc din faimoasa serie de RPG-uri. Au fost adăugate cu această ocazie două tipuri noi de cărți, Dragons și Shouts. Dragons sunt cărți speciale ce fac lucruri diferite atunci când sunt combinate cu alte cărți de tip Dragons, iar Shouts evoluează în variante mai puternice pe măsură ce le folosești mai des în joc.

Jocul de bază The Elder Scrolls: Legends este disponibil gratuit, dar dacă vreți și Heroes of Skyrim, atunci pentru acesta va trebui să plătiți. Jocul include o campanie de single player, un mod competitiv de joc împotriva altor jucători, și un mod intitulat Arena, în care te poți confrunta atât cu inamici umani cât și controlați de calculator.

Puteți descărca The Elder Scrolls: Legends din AppStore sau Google Play store. Dacă totuși ați început să-l jucați pe PC, nu vă fie teamă! Tot progresul vostru este salvat și puteți relua pe mobil din acelați punct la care ați rămas în joc pe PC.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button