GamingMobileTech&IT

The Elder Scrolls Blades va întârzia

Probabil vă uitați la calendar, vedeți că mai este puțin și începe anul viitor, și vă întrebați unde oare este acel The Elder Scrolls Blades pe care Bethesda l-a anunțat la E3, alături de The Elder Scrolls 6. Nu de alta, dar ar fi fost cam de prost gust să anunțe pe scenă doar jocul pentru mobil, și să lase restul lumii o ochii în soare.

Blades trebuia să fie lansat deja, dar, după cum bine vedeți, încă nu a sosit. Ca urmare, Bethesda anunță că jocul a fost amânat. Nu are o dată de lansare foarte exactă, urmând să sosească pe undeva pe la începutul anului viitor.

În cazul în care nu mai țineți minte despre ce era vorba, în The Elder Scrolls Blades veți hoinări prin diverse catacombe, colectând resurse și dând cu degetul pe ecran pentru a crea impresia că vă luptați împotriva diverșilor inamici care apar în calea voastră. Când nu faceți asta, veți sta într-un sătuc pe care îl puteți construi chiar voi într-o urbe demnă de… probabil a fi incendiată de un dragon. Blades va fi o experiență ceva mai restrânsă, față de semenii săi de pe PC/Console, dar este investigată posibilitatea de a i se adăuga o lume larg deschisă cândva pe parcurs.

Jocul va fi disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android, cândva pe parcursul următoarelor luni.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button