PC&Consoles

The Elder Scrolls 6 se afla in dezvoltare

La E3, Bethesda a confirmat prin intermediul lui Todd Howard ca The Elder Scrolls 6 se afla acum in lucru, dar ca nu il veti vedea prea curand pe piata.

Howard a declarat ca daca ar avea voie sa ofere detalii despre noul joc Elder Scrolls, publicul ar spune ca nu exista in momentul actual tehnologia necesara pentru a face asa ceva o posibilitate. Ca urmare, va fi nevoie de mult timp pentru ca jocul sa fie realizat.

Bethesda chiar are in plan doua alte proiecte mari care vor vedea lumina zilei inainte de Elder Scrolls 6. Nu a oferit informatii despre ce jocuri vor fi, dar din momentul in care vom auzi despre ele si pana cand vor fi lansate nu va dura prea mult timp. In cazul lui Fallout 4 a fost vorba doar de 5 luni.

In lipsa altor informatii concrete, a venit momentul sa speculam despre ce exact vor sa faca cei de la Bethesda incat sa necesite tehnologie care acum nu exista. Ar putea face in sfarsit interioarele cladirilor sa ocupe un loc in lumea exterioara? Da, desi asta nu ar fi imposibil la nivel tehnologic, ar necesita doar un motor mai avansat de Netimmerse, pe care Bethesda il tot slefuieste de 16 ani de zile. Witcher 3 este dovada clara ca este posibil cu tehnologia contemporana.

Si atunci despre ce ar putea fi vorba? Poate un Tamriel intreg. Si nu unul asa cum este facut in The Elder Scrolls Online, fiindca acela este un joc Elder Scrolls doar prin nume, nu si prin caracteristicile de gameplay. Bethesda ar putea lucra la reconstruirea sentimentului coplesitor de grandoare pe care il oferea Daggerfall, cu pustietatea sa infinita si cateva mii de orase, dungeon-uri, sate, temple, pline cu milioane de personaje si monstri. Pentru a face asa ceva acum, cu un nivel ridicat de fidelitate grafica, ai avea nevoie de tehnologie noua.

[IGN]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button