GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Elder Scrolls 6 este pe drum

V-ați săturat de Skyrim? De cele 152 de portări ale sale? De edițiile speciale? Edițiile super speciale? Edițiile VR? Edițiile definitive? Edițiile ediționale? Eh, și Bethesda s-a săturat, până la punctul la care chiar a creat un clip prin care să râdă puțin de apucăturile proprii din ultimii 7 ani de-a porta Skyrim pe fiecare lucru cu putință.

Dar știți ce era și mai impresionant despre The Elder Scrolls la conferința organizată de Bethesda la E3? A fost anunțat The Elder Scrolls 6. Fără vreun subtitlu, fără prea multe detalii, doar cu un scurt teaser menit să ne ofere o idee generală despre cam cât de mare poate fi lumea jocului, și cam cum sună noua variantă a clasicei melodii principale. Personal, cred că trompetele sunt dezacordate.

A fost oferit însă un detaliu foarte important despre joc. Și anume, The Elder Scrolls 6 nu va sosi prea curând. Este jocul pe care Bethesda are de gând să îl lanseze abia după Starfield, care în sine este făcut pentru consolele din generația următoare. Așa că atunci când ar trebui să vă așteptați să vedeți jocul pe piață? Probabil prin 2023. De unde am scos numărul ăsta? De obicei durează între 3 și 4 ani pentru ca Bethesda Softworks să lanseze un joc, cu personalul pe care îl aveau până acum. Mergând pe ideea că Bethesda s-ar mai putea extinde între timp, timpul ar putea scădea la 2 ani și puțin.

Așa că am putea avea Starfield prin 2021, iar minim The Elder Scrolls 6 ar putea sosi în 2023. Poate 2024. Important este că noua generație de console probabil va pica veni peste vreo doi ani.

Și în ce tărâm ar putea să se petreacă The Elder Scrolls 6? Poate Elsweyr. Poate va fi folosită puterea noii generații pentru a reveni la ceea ce încerca să ne ofere primul joc din serie, Arena. Și anume, întregul Tamriel! Sau, ar putea fi plasat în Dobrogea. E o speculație cam la fel de bună ca toate celelalte pe care le-am spus mai sus.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button