PC&Consoles

The Division va fi gratuit în acest week-end

Din moment ce a sosit iarna, iar prin unele locuri nu prea avem zăpadă, vă puteți bălăci în nea pe parcursul următoarelor zile în The Division. Cu mențiunea că zăpada acum vă poate omorî, din cauza noului mod de supraviețuire adăugat într-un update recent.

Ubisoft anunță că va sărbători integrarea noului Survival Mode și a suportului pentru DirectX 12 cu un week-end gratuit dedicat celor care nu au încă The Division.

Acest eveniment va începe din această seară, de la ora 20:00 și se va desfășura până pe 18 decembrie. The Division poate fi luat de pe Uplay, iar orice progres faceți în perioada gratuită va fi păstrat în cazul în care decideți vreodată să cumpărați jocul.

Așa că în cazul în care The Division vi s-a părut inițial a fi o succesiune monotonă de lupte lente la care petreci cea mai mare parte din timp ascuns drept un perete, puteți încerca modul nou de supraviețuire. Și dacă nu vă mergea prea pe detalii mari, puteți experimenta acum cu DirectX 12.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

58 comentarii

    1. Eu n-am vazut sa scrie ora , oricum nu exista tara sa fie in urma cu 20 de ore in urma romaniei , ar fi trebuit sa fie deja dat drumu…. deci e ora 8 sau 10 seara ?

    1. De ce ai crede ca e scurt? Average story la un joc este de 8-12 ore. Sunt jocuri cu poveste de ~6 ore si jocuri cu 25+ 40+ 150+. Dar tine si de stilul de joc, si de main story vs side quest sau complete everything.

    2. Corect Claudiu Theodor Petrica. Exemplu concret: am terminat story mode la Far Cry 4 in aproximativ 5 ore. Insa pentru 100% progress, toate side quest, toate collectibles etc am stat 40+ ore :))))

  1. Ba esti nebun ? YOYOYOYOYOYOYOYO Chiar vruiam sa cumapar jocul acum de craciun da imi iau Battlefield 1 luni de la emag ….. na e mai misto ca the division da oricum in ianuarie il iau ….. e fro 18 euro pe g2a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button