GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Division va fi gratuit de mâine

Ce mod mai bun de-a sărbători venirea iernii decât cu o plimbare prin cel mai festiv joc din ultima vreme, unul pentru a cărui autenticitate Ubisoft chiar a trimis oameni să studieze New York în timpul crăciunului, în loc să se uite la Singur Acasă 2 și gata.

Jocul este The Division, iar de mâine este gratuit atât pentru a marca sărbătorile de iarnă, cât și pentru a celebra lansarea update-ului 1.8. Ca parte din acest update veți găsi un nou mod de PvP pentru 8 jucători, un nou mod de PvE de tipul omoară fiecare val de inamici, o nouă hartă de PvE și o varietate de alte îmbunătățiri care ar trebui să facă The Division ceva mai plăcut.

Pentru a juca The Division trebuie doar să intrați pe pagina oficială de evenimentului , iar de acolo să urmăriți instrucțiunile pentru platforma pe care vreți să îl jucați. Pentru PC trebuie doar să intrați cu contul vostru de Uplay și să activați perioada de week-end gratuit. Poate fi jucat doar până pe 10 decembrie, dacă vreți să continuați aventura după această dată va trebui să cumpărați The Division, jocul având parte de o reducere de 70% în această perioadă.

Spor la joc.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button