Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

The Division va fi gratuit de joi până duminică

/
/
/

Din moment ce vremea a decis să ne reamintească de apogeul verii în septembrie, poate veți dori să vă delectați cu ceva mai răcoros în acest week-end.

Așa că aveți la dispoziție de mâine, ora 20:00, până pe 17 septembrie, ora 23:00, să jucați The Division după bunul plac. Dacă vreți să profitați la maxim de timpul pe care îl aveți la dispoziție, atunci puteți descărca încă din acest moment jocul de pe Uplay.

La fel ca la week-end-urile anterioare gratuite, veți avea acces la povestea jocului, la zonele întunecate ce combină PvP cu PvE și la sentimentul că probabil cea mai interesantă parte a jocului încă mai este închisă în spatele unei uși dintr-un subsol, ce poate fi deschisă doar cu DLC și achiziția jocului.

Prin coincidență, dacă vreți să îl cumpărați, puteți să cumpărați The Division la preț redus de pe magazinul Ubisoft. Probabil promoția se va extinde și pe Steam în următoarele zile.

[Ubisoft]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar