Gaming

The Division va avea grafica mai buna pe PC decat pe console!

Martin Hultberg, directorul de comunicare pentru The Division, dezvoltator Massive Entertainment, a respins sugestiile cum că studioul va schimba grafica jocului de la PC la consola. În schimb, el a spus că fiecare versiune este dezvoltata pentru a maximiza capabilitățile platformei respective, iar acest lucru înseamnă că versiunea de PC va fi… pur și simplu în stare să facă mai mult!

„Downgrading este un termen ciudat”, a declarat Hultberg într-un interviu cu Open World Games. „Evident, vrem să facem un joc care arata cat de bine se poate in formatul respectiv, deci pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. Deci, cred că „downgrade” este un termen un pic confuz și ciudat pentru că încercam sa obținem tot ce este mai bun din toate „masinile” pe care le folosim. Xbox primeste atenție, PlayStation primeste atentie, și PC-ul de asemena, dar il vom putea „forta” un mai mult , în funcție de hardware-ul pe care îl aveți. ”
„Vrem să cream o experiență placuta indiferent de formatul adoptat . ”
Interesant insa este faptul ca The Division nu a fost confirmat pentru PC decat cu un an in urma, după ce o petiție on-line a strans aproape 140.000 de semnături. Jocul este asteptat undeva in cursul anului urmator.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button