PC&Consoles

The Division Survival DLC este gratuit în acest week-end

Varianta de lansare a lui The Division n-a fost tocmai cel mai impresionant joc din lume, în ciuda promovării agresive. Dar cu timpul, și în special cu un DLC nou, a devenit ceva mai interesant.

Din nefericire, acel DLC nu era genul de lucru pe care Ubisoft să îl ofere gratuit, asta deși adaugă o componentă serioasă ce redefinește jocul. Așa că poate că nu toată lumea a reușit să vadă cu proprii ochi de ce este în stare acest DLC. La aproape un an de când modul de Survival a fost lansat, Ubisoft anunță un week-end gratuit în care toți cei care dețin jocul se pot bucura de noile adiții.

Este foarte important de subliniat că trebuie să aveți jocul. Nu este vorba de un free week-end clasic, la care oricine poate juca iar The Division. Doar cei care au cumpărat jocul pot încerca acum DLC-ul fără să achite taxa asociată. Modul de Survival este una dintre cele mai bune implementări ale conceptului de până acum, din câte tot spun cei care l-au încercat, așa că îngrămădirea în spatele unei porți cu intrare plătită i-a cam limitat succesul.

Promoția este valabilă din această seară și până noaptea din duminică spre luni, pentru PC, PS4 și Xbox One.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button