PC&Consoles

The Division primeste continut gratuit in aprilie

The Division va fi lansat peste trei zile, asa ca a vent timpul sa puneti acea intrebare foarte importanta: „Ce fac la endgame?”. Ubisoft are un raspuns, prin intermediul primului update major pe care il va primi jocul, in aprilie.

Incursion este primul pachet de continut gratuit al lui The Division si va adauga o noua activitate pe care o puteti face atunci cand atingeti nivelele finale ale jocului. O serie de inamici noi isi vor face aparitia in joc, care sunt descris a fi aproape de neinvins, si vor necesita foarte multa cooperare din partea membrilor unei echipe pentru a-i infrange. Drept recompensa, jucatorii vor avea parte de foarte mult loot.

Sper doar ca acei inamici sa fie de neoprit in sensul ca sunt foarte puternici, nu ca necesita 5 minute de foc continuu, cu atatea gloante cat s-au tras intr-o luna din primul razboi mondial, pana cand crapa.

Mai important de atat, cu acest update va veni optiunea de-a face schimb de obiecte cu alti jucatori, ca intr-un MMO adevarat.

Incursion va fi urmat de Conflict, care adauga in luna mai o noua zona intunecata si o incursiune intr-o locatie noua din lumea lui The Division.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button