PC&Consoles

The Division poate fi jucat gratuit chiar acum

Dacă faza Open Beta a lui Ghost Recon Wildlands ți-a stârnit interesul pentru un shooter cooperativ masiv de calitate marca Ubisoft, eh… mai ai puțin de așteptat până când va fi lansat Wildlands, dar până atunci, The Division a căpătat opțiunea de-a fi jucat gratuit.

Ubisoft anunță că orice doritor să viziteze o variantă post-apocaliptică înzăpezită a New York-ului o poate face acum fără să plătească pentru The Division. Există acum o variantă trial, care oferă acces la conținutul jocului pe care reușiți să îl vizitați în limita a șase ore de gameplay.

Mai există și o limită de nivel, dacă se întâmplă să atingeți nivelul 8 până atingeți acea limită de 6 ore, trial-ul se va încheia. Totuși, ca o unealtă de benchmarking sau pentru a vedea dacă jocul funcționează sau pentru a vă convinge dacă luptele sunt cu adevărat pe cât de plictisitoare se tot spune, iar loot-ul este un spam neinteresant și repetitiv, acest trial este foarte valoros. Poți găsi trial-ul pe Uplay sau prin accesarea acestui link.

Cu această ocazie a fost lansat și update-ul 1.6, care schimbă un număr mare de lucruri, cum ar fi să nu mai pedepsească jucătorii din Dark Zone care mor fără a fi mai întâi clasificat drept „nemernicul care a început să îi împuște pe toți cei care doar își vedeau de treabă”. Cel mai nou DLC a l jocului, The Last Stand, a fost și el lansat tot în această perioadă.

[Ubisoft]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button