MORE

The Division pentru PC este mai mult decat o portare

Ubisoft a petrecut ultimele zile cantand in struna versiunii de PC a jocului: „Tom Clancy’s The Division”, numindu-l: „mai mult decât o portare a versiunii de consola.”The Division

„Scopul principal in timpul dezvoltarii variantei de PC a titlului The Division a fost de a oferi jucătorilor versiunea dorita de la aceasta lansare”, a spus Ubisoft într-un post pe blog-ul dedicat versiunii PC a jocului, adaugand: „Nu am vrut doar sa portam versiunea de consola pentru ei, ci sa faurim o experienta ce se simte nativa PC-ului de la inceput”.

Una dintre caracteristicile cheie abordate a fost navigarea prin UI sau mai pe romaneste Meniul jocului, pe PC.

„Dacă aveti un mouse si o tastatură, navigarea este foarte diferita fata de navigarea cu un controller”, a spus dezvoltatorul.

Ubisoft nu au intrat in detalii, dar a declarat ca jucatorii PC pot astepta „sprijin deplin” pentru mouse si tastatura, precum si pentru controller.

„Daca ai un sistem cu ambele optiuni, oferim suport si pentru asa ceva. Daca vrei să treci de la mouse si tastatură la controller în mijlocul jocului, o poti face!”

In plus, vei putea personaliza interfata pe PC. Vei avea posibilitatea de a muta, scala si ajusta opacitatea unei „portiuni bune” din HUD pentru a se potrivi preferintelor. Dincolo de HUD, vei ajusta „o mare varietate” de optiuni grafice.

Ieri, Ubisoft a postat specificatiile minime si recomandate, pe care le puteți verifica aici. Au fost si niste griji in privinta scaderii nivelului grafic fata de ce a fost prezentat la E3 înapoi în 2013. Doua noi capturi de ecran au fost postate pe langa cerinte si sugerează ca jocul va arata foarte bine pe PC.

[UbiBlog]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button