MORE

The Division ofera Phoenix Credits clientilor nemultumiti

The Division are sarmul si farmecul sau ca joc. Din pacate, asta nu il scuteste de faptul ca este un joc online in care apar buguri si erori care te fac sa iti smulgi parul din cap.

Jucatori de Division se pare ca au avut de infruntat o serie de buguri suparatoare dupa ce a fost lansat noul update The Falcon Lost Incursion pe data de 12 aprilie. 

Daca o serie dintre acestia au acuzat faptul ca si-au pierdut personajele si progresul, se pare ca problemele nu se opresc aici. Obiecte de inventar inutilizabile, imposibilitatea de a aduna noi obiecte in joc si lista este surprinzator de lunga. Evident, Ubisoft au luat aminte de plangerile jucatorilor, spunand ca va inmana Phoenix Credits celor care au fost afectati de probleme.

Asa ca, daca ai o problema de la noul update, o sa primesti 500 de Phoenix Credits si 10 materiale de constructie de nivel maxim. Nu zece in total, ci zece de fiecare, asta insemnad ca primesti cate 10 fabric, tools, electronics, weapon parts si division tech. Iar pentru cei care nu au fost loviti de buguri, acestia sunt si ei rasplatiti … pentru ca fac parte din comunitate inca si sunt al dracu de norocosi cu ceva credite gratuite…doar pentru ca au intrat in joc.

Din pacate, asta nu taie din natura repetitiva actuala a jocului, The Division avand ceva problema la capitolul liniaritate, ultimul update fiind un Horde Mode glorificat. Sa speram ca se trezesc baieti astia de la Ubi si gasesc ceva idei pentru a scoate jocul la lumina.

 

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button