PC&Consoles

The Division nu are setari grafice pe console

Luna trecuta va dadeam o veste buna, Ubisoft Massive anuntasera ca varianta de console a lui The Division oferea posibilitatea de-a dezactiva anumite efecte de iluminare avansata pentru a permite jocului sa ruleze la un framerate mai mare.

Parea o idee grozava, fiindca atunci cand oferi jucatorului posibilitatea de a decide cum vrea sa joace, toata lumea castiga.

Regretabil, varianta de lansare a jocului nu are aceasta optiune. Site-ul Videogamer.com a sesizat ca cel putin varianta de Playstation 4 a jocului nu are functia care ar permite marirea numarului de cadre pe secunda, in defavoarea fidelitatii imaginii.

De ce nu este prezenta, nu se stie in acest moment. Este posibil sa fie adaugata intr-un patch, sau poate ca a fost anulata cu totul. Considerand modul in care functioneaza comunicarea in companiile mari, este posibil ca acea functie sa fi fost planuita la un moment, dar sa fi fost anulata cu mult timp in urma, iar reprezentantul studioului Ubisoft Massive care a facut declaratia nu stia de schimbare.

Oricare ar fi cauza, absenta optiunii este trista, fiindca ar fi semnalat o schimbare majora a mentalitatii publisher-ilor mari, una care poate s-ar fi propagat mai mult prin industrie.

[Videogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button