GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Division este gratuit pe durata acestui weekend

Tot ceea ce știm despre The Division 2 indică spre un joc online action-RPG mai mare, mai îndrăzneț și mai cu mai mult răsunet decât predecesorul său. Dacă totuși încă nu ați intrați în primul joc, vă anunțăm că acesta este gratuit de încercat pe platforma U-Play în acest weekend. Dacă vă place ceea ce vedeți, jocul este, de asemenea, la o super reducere de 70% până marți, 11 septembrie.

Weekend-ul gratuit pentru The Division ar trebui să fi început deja și se desfășoară până duminică, 9 septembrie, la ora 23 noaptea (ora României). Veți avea nevoie de un cont U-Play (la care vă puteți înscrie gratuit) pentru a descărca și testa jocul.

Ubisoft subliniază că acest weekend gratuit este separat de ce oferă de obicei trialul lui The Division, ambele versiuni fiind incompatibile între ele. În schimb, cei care joacă acest weekend au acces deplin la ediția Standard – alături de ceilalți care profită de weekend-ul gratuit și de cei care dețin deja jocul de bază.

Dacă doriți să cumpărați jocul complet după aceea, toate progresele realizate în weekend se vor păstra în varianta finală. Dacă faceți acest lucru înainte de orele prezentate mai sus pe 11 septembrie, veți economisi și niște bani frumoși (70% reducere).

Iată ce declară Ubi pe acest subiect:

Dacă vă place jocul și doriți să continuați să jucați după terminarea perioadei de Free Weekend, puteți transfera progresul vostru la jocul complet, care va fi disponibil la un preț redus cu până la 70%, împreună cu alte produse (Gold Edition, Season Pass, DLC) până pe 11 septembrie pe Ubisoft Store și pe 10 septembrie pe Steam.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button