MORE

The Division Beta se extinde si are deja hack-uri

In cazul in care nu ati avut ocazia sa jucati inca The Division, am o veste buna pentru voi. Ubisoft anunta ca beta testul a fost extins!

Mai aveti la dispozitie inca o zi pentru a juca The Division, Ubisoft trimitand mai multe invitatii in acest timp, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa se poata bucura de acest joc. Motivul anuntat pentru aceasta extensie este pur si simplu cererea mare pentru acces la Beta test. Asa ca, mai aveti pana maine dupa-amiaza sa jucati de zor The Division.

In acelasi timp, am si o veste mai putin fericita. Exista deja hack-uri pentru The Division. La fel ca modurile de multiplayer ale lui Assassin’s Creed si MMO-ul The Crew, The Division pare sa aiba un nivel de securitate suficient de relaxat incat sa permita implementarea de hack-uri de viteza.

Desigur, acest hack nu ar fi la fel de nefast ca pentru un joc de curse, dar cele de munitie infinita, experienta, bani, si multe altele tind sa nu fie genul de lucruri pe care le vrei intr-un MMO. Iar acestea exista deja pentru The Division

Nu putem decat sa speram ca Ubisoft va gasi solutii pentru a preveni aceste hack-uri. Desi, judecand dupa modul in care, la doi ani dupa lansare si un expansion, The Crew inca este plin de trisori, probabilitatea unui The Division fara hackeri este scazuta.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button