MORE

The Division Beta intarzie

Daca sperati ca la sfarsitul acestui an sa participati la testul Beta al lui The Division, pe PC, am o veste neplacuta pentru voi, nu veti mai avea un Beta anul acesta.

Ubisoft anunta ca numai cei care au facut precomanda variantei de Xbox One a jocului vor avea ocazia sa joace The Division anul acesta, insa nu sub forma unui test Beta, ci ca un test Alpha.

Regretabil, nu ar trebui sa va asteptati la o explozie de informatii in timpul acestui test, care incepe pe 9 decembrie si se termina pe 12 decembrie, deoarece exista un NDA care va impiedica publicarea de imagini sau discutarea despre diverse aspecte ale jocului in afara forumului oficial, in acea sectiune de Alpha pe care doar participantii o pot vedea.

Amanarea testului Beta nu pare de parca va avea vreo influenta asupra lansarii lui The Division. Ubisoft inca mai sustine ca jocul va fi gata in ziua de 8 martie.

Atunci cand a fost prezentat pentru prima data la E3, The Division a impresionat prin detaliul sau grafic. Desi la ultima sa demonstratie, jocul era vizibil mai putin aratos, multe din elementele promise, precum iluminarea globala sau zapada dinamica, fiind scoase cu totul din The Division.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button