MORE

The Division are un nou exploit care te lasa sa farmezi credite si arme pana la loc comanda

Ubisoft s-a straduit pe cat mai bine cu putinta sa indeparteaze bug-urile si glitch-urile din ultimul lor joc, The Division, dar cei care fac abuz de astfel de probleme mereu gasesc o cale. O reparare va duce mereu la nasterea inca unui glitch, iar unele mecanici nu pot fi pur si simplu reparate.

O metoda noua de a farma obiecte grozave si-a facut aparitia si poate pare de parca va necesita foarte multi pasi, dar in esenta este usor de repetat iar si iar si iar.

  1. Incepi cu o echipa intreaga, preferabil de nivel maxim, din Russian Consulate pe dificultatea Challenging
  2. Tine firul misiuni pana cand ajungi la ultima batalie din curte.
  3. Odata ajuns in curte, elimina primi inamici, DAR NU INTRA IN CURTE.
  4. Dupa ce au murit primi inamici, doar trei jucatori vor fi nevoiti sa mearga in strada care duce catre curte, in timp ce un jucator ramane in urma.
  5. Jucatorii aflati in curte vor plasa mobile cover-uri, asa cum este indicat in clipul de mai jos, care le va permite sa treaca prin gard in curte.
  6. Jucatorul ramas in urma, va alerga in acest moment catre mobile cover-urile plasate in curte, trecand la randul sau in strada, in timp ce batalia continua in curte.
  7. Din spatele cover-ului, omoara boss-ul.
  8. Unul din jucatori va iesi prin gard, in timp ce restul echipei va ramane in urma, acesta omorandu-se, pentru ca jocul sa creada ca intreaga echipa a murit, resetand nivelul, restul echipei teleportandu-se inapoi in curte.

 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button