PC&Consoles

The Division are suport pentru GameWorks

A mai ramas doar o saptamana pana cand va fi lansat Tom Clancy’s The Division, asa ca a venit momentul sa vedeti ce imbunatatiri au fost adaugate in varianta de PC a jocului, multumita tehnologiilor dezvoltate de catre Nvidia.

The Division va avea doar doua elemente aditionale de grafica prezente pe PC, care vor fi accelerate de placile video GeForce.

Prima dintre ele este HBAO+, o metoda care permite implementare de ocluziuni ambientale mult mai detaliate ca celelalte tehnici, dar in ciuda a ceea ce se spune in trailer-ul de mai sus, vine cu un cost destul de mare de performanta. In nici un caz nu este ceva ce ar trebui folosit pe placile video GeForce mai modeste, in cazul in care va asteptati sa aveti un framerate decent.

A doua tehnologie este una ceva mai recenta, si se numeste Percentage Closer Soft Shadows. Prin aceasta metoda de generare a umbrelor se permite realizarea de efecte ceva mai realistice, in sensul ca umbrele vor deveni mai putin intense pe masura se preling mai departe de obiectul care le-a generat.

The Division va sosi pe PC in ziua de 8 martie.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button