MORE

The Division are propriul Street View

Ubisoft vrea sa isi faca jucatorii pe cat mai familiari cu putinta cu mediul inconjurator din The Division, nu ca asta ar fi prea greu, fiind jocul cu numarul 323765 care sa se petreaca in New York lansat in ultima saptamana. Ca urmare, Ubisoft a realizat un echivalent pentru Google Maps Street View care prezinta o mare parte din lumea lui The Division.

Puteti accesa aceasta harta inedita daca accesati acest link, dar numai daca folositi un IP din SUA. Din motive necunoscute, site-ul din Marea Britanie la care sunteti redirectionat automat pentru ca Ubisoft nu are nici un fel de prezenta in Europa de Est nu are aceasta harta interactiva.

Daca folositi un VPN veti descoperi o creatie destul de interesanta, ca un fel de moment inghetat in timp prin care va puteti plimba, rotind camera pe 360 de grade pentru a vedea cum arata post-apocalipsa lui The Division. E bine de stiut ca si atunci cand societatea s-a destramat, Google va continua sa functioneze si sa faca poze strazilor.

De asemenea, Ubisoft a mai lansat inca un clip live-action cu The Division. Nu stiu sigur daca a mai fost publicat pana acum, pentru ca in acest moment nu prea mai pot deosebi intre ele.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button