Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

The Division are optiuni de grafica pe console

/
/
/

Ubisoft a luat o decizie foarte interesanta, care ar putea fi un semn ca jocurile de console se vor schimba pe viitor, devenind ceva cu totul nou si foarte interesant. The Division va primi suport pentru optiuni grafice pe Xbox One si Playstation 4.

Un reprezentant al studioului Ubisoft Massive a declarat ca varianta de console a lui The Division va include optiuni grafice. Astfel, jucatorii vor avea posibilitatea de-a decide daca vor sa aiba un detaliu grafic mai mare sau daca vor un framerate mai bun.

Mai exact, se pot dezactiva anumite setari de iluminare care vor face The Division sa arate mai bine, dar care pun un stres suficient de mare asupra sistemului incat sa afecteze in mod negativ framerate-ul. Aceasta optiunie va pune controlul in mainile jucatorului, aproape de parca ar fi un joc de PC.

Nu este tocmai prima data cand un joc de console primeste o astfel de optiune, The Last of Us avand ceva similar pe Playstation 4, oferind fie 30 de cadre pe secunda cu umbre detaliate, fie 60 cu umbre mai spalacite.

Sa insemne asta ca The Division poate atinge 60 de cadre pe secunda pe console? Putem doar sa speram.

Concomitent, vine vestea ca varianta de PC este tratata ca o platforma complet separata, nu ca o simpla portare.

[The Techverse]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar