GamingPC&ConsolesTech&IT

The Division 2 ar putea primi un open beta

O versiune open beta pentru The Division 2 a fost confirmată în timpul unui livestream oficial în weekend.

Dezvoltatorii și echipa comunității din The Division 2 au sărit într-o sesiune de joc în weekend în perioada de closed beta și au transmis în timp ce discutau cu comunitatea și răspundeau la întrebări. Într-un clip capturat de utilizatorul TiniestBuckle de pe Reddit, unul dintre distribuitori este auzit spunând „vom repara acest lucru pentru versiunea open beta” când era vorba despre rezolvarea unei probleme prezentă în joc.

Closed beta pentru The Division 2 a început joia trecută și a ținut pe tot parcursul acestui weekend pentru jucătorii care au comandat în prealabil jocul sau au fost destul de norocoși să câștige un loc prin înscrierea pe site-ul oficial. Deși au existat unele probleme cu crash-uri ale clientului de joc, Ubisoft a rezolvat rapid aceste probleme și a fost capabil să găsească soluții.

O versiune open beta ar oferi dezvoltatorilor o șansă de a stresa în mod corespunzător serverele, precum și de a elimina eventualele erori de ultim moment care apar. În plus, dacă nu ați avut șansa să jucați în acest weekend, acest lucru ofera șansa pentru toată lumea să încerce jocul înainte de lansarea sa în martie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button