GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Division 2 Beta începe în februarie

Ubisoft se pregătește să ne ofere o nouă aventură Destiny-icească anul acesta, sub forma lui The Division 2. Iar cei care sunt curioși să își dea seama dacă ediția aceasta chiar va fi bună vor avea ocazia să facă asta fără să cumpere The Division 2, mulțumită unui beta test care se va desfășura în curând.

În ziua de 7 februarie va începe un mic test privat, ce se va întinde doar pentru patru zile, și pentru care vă puteți înregistra chiar acum pe pagina oficială. Testul este disponibil pe PC, Xbox One și Playstation 4, așa că indiferent ce platformă preferați, aveți posibilitatea de a vedea de ce este în stare jocul.

Această fază scurtă de testare are să vă dea o idee destul de bună despre cât de bun este jocul comparativ cu predecesorul său. Parcă îmi amintesc și acum cât de clar deveniseră în nici două ore cât de neinteresant putea fi The Division 1. Părea pentru o vreme că Ubisoft înțelesese problema, iar Wildlands era o cerere publică de iertare, dar apoi a răsărit The Division 2 ca de nicăieri.

Jocul va fi lansat în luna martie, pentru cei care vor mai fi interesați după testul din 7 februarie. Probabil va urma și un Open Beta la un moment.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button