GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Division 2 ar putea funcționa doar pe DirectX 12

The Division 2 a fost prezentat pe larg la E3, promițând să mute acțiunea în Washington DC, să aducă raiduri și să aibă cu cel puțin 90% mai puțină zăpadă. Dar jocul ar putea avea câteva surprize neașteptate, cel puțin pe PC.

Când The Division 2 a fost listat pe Steam, au apărut inițial și cerințele sale provizorii de sistem. Acestea nu mai sunt acolo, dar când erau scria destul de clar că necesită minim DirectX 12. Ar fi putut să fie vorba de o simplă eroare, ar fi putut fi vorba de un anunț făcut înainte de termen. Personal, aș prefera să nu fie o simplă eroare.

Pe de o parte, ar însemna că veți avea nevoie de Windows 10 pentru a juca The Division 2, ceva ce știu sigur că nu va fi pe placul tuturor. Pe de alta, am avea în sfârșit un joc făcut din start cu DirectX 12, care nu va mai avea limitările tehnice întâlnite la jocuri care sunt construite înainte de toate pentru DirectX 11.

Iar în cazul în care va fi un eșec tehnologic total, atunci ar putea împinge industria către Vulkan, locul unde ar trebui să se îndrepte în mod logic, din moment ce Vulkan este soluția superioară dovedită și garantată să funcționeze pe orice sistem de operare.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. aberezi, avavnd in vedere ca the crew 2 a fost jucat linistit pe dx11, eu cred ca si division 2 se poate juca.
    ubisoft nu are jocuri calumea nici pe dx11 si cand zic asta spun din pricina bugurilor apai sa implementeze dx12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button