PC&Consoles

The Division 2 a fost anunțat, la fix doi ani după primul

Dezvăluirea lui Tom Clancy’s The Division 2 poate că nu vine cu prea multe informații, de fapt mai deloc, dar măcar nu înseamnă sfârșitul primului.

După ce Ubisoft a anunțat că va lua o pauză cu seria Assassin’s Creed, iată că acum aflăm unul din motivele probabile: The Division 2.

2016 a fost anul în care Ubisoft a încercat ceva cu totul nou, un shooter RPG în totalitate online, The Division. De Black Friday, o epidemie de variolă punea stăpânire pe New York, iar Manhattan era intra în carantină, asta în timp ce guvernul SUA „activa” o serie de agenți ascunși în rândul populației. Făcând parte din Strategic Homeland Division, denumită pe scurt The Division, aceștia urmau să ajute VIP-urile rămase captive și să deslușească misterul apariției și răspândirii epidemiei.

Iată că acum, la fix doi ani după lansarea lui The Division, aflăm că Ubisoft  se pregătește de o urmare, denumită simplu The Division 2. Deși nu știm mai nimic altceva despre acesta, anunțul de pe site-ul Ubisoft menționează următoarele:

Suntem entuziasmați să anunțăm că lucrăm la Tom Clancy’s The Division 2 și că dezvoltarea va fi condusă de Massive Entertainment în colaborare cu Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai și Ubisoft București. The Division 2 va folosi o versiune actualizată a motorului Snowdrop, care ne permite să aducem la realizare ambițiile noastre pentru sequel, dar, și mai important, luăm tot ce am învățat în ultimii doi ani și aplicăm asta urmării pentru a fi siguri că ne iese.

Deși vedem că se lucrează deja la următorul The Division, asta nu înseamnă că primul va fi abandonat. Nu încă. Tot prin intermediul anunțului de pe site, care poate fi văzut în întregime la link-ul de mai jos, Ubisoft dezvăluie că urmează cel puțin două actualizări. Prima privește o serie de evenimente globale (Global Events) în joc, iar cea de-a doua o versiune îmbunătățită pentru Xbox One X, ceea ce ar putea foarte bine să însemne rezoluții 4K.

În cele din urmă, sunt anunțate și o serie de achievementuri pentru The Division, denumite „Shields”, care urmează să deblocheze diferite lucruri pentru The Division 2 atunci când va fi lansat. Nu știn ce anume implică acele obiecte, dar ne putem aștepta ca majoritatea, dacă nu toate, să fie cosmetice.

[Ubisoft]

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button