GamingPC&Consoles

Jocul The Day Before este amânat din nou deoarece dezvoltatorii nu i-au certificat numele ca marcă înregistrată

The Day Before este unul dintre cele mai așteptate jocuri din 2023 și-am vorbit despre el în videoul despre cele mai tari lansări ale anului trecut. S-a bucurat de un succes enorm pe Steam încă dinainte de lansare, fiind al doilea cel mai popular titlu încă nelansat după Hogwarts Legacy. Jocul promite o experiență multiplayer de supraviețuire într-o lume infestată de zombi, iar gamerii l-au lăudat pentru grafica promițătoare și pentru mecanicile realiste de joc.

După mai multe amânări jocul trebuia să fie lansat pe 1 martie 2023. Din nefericire, cei de la Fntastic (dezvoltatorii jocului) nu și-au făcut bine temele și s-au trezit în data de 19 ianuarie a acestui an că numele The Day Before a fost înscris ca marca înregistrată în Statele Unite în 2022.

Dragi fani, chiar înainte de lansare Steam ne-a blocat pagina dedicată jocului la cererea unei persoane private din cauza numelui The Day Before. Din câte bine știți, jocul nostru a fost anunțat în ianuarie 2021. La acel moment marca înregistrată era disponibilă. După anunțul jocului, persoana mai sus menționată a înregistrat acest nume în Statele Unite înaintea noastră. Am aflat de asta abia pe 19 ianuarie 2023, când am primit o plângere din parte acestuia și rugămintea să-l contactăm. Acum că am aflat circumstanțele incidentului, vom rezolva cu siguranță totul.
Fntastic

Vestea asta a picat foarte prost, mai ales că cei de la Fntastic au promis că vor lansa în curând și un video cu gameplay direct din joc. Chiar dacă avem confirmarea din partea acestora că totul va fi în regulă, jocul a fost deja amânat. Noua dată de lansare pentru The Day Before este acum 10 noiembrie 2023. Cu toate astea, cel puțin momentan pagina de Steam a jocului rămâne inactivă, urmând să fie reactivată odată ce problema va fi soluționată.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button