GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Culling s-a dus de tot pe apa sâmbetei

Probabil vă amintiți foarte vag că prin 2016 a fost lansat în early access un joc numit The Culling. Mergea pe aceleași idei ca The Hunger Games, în care mai mulți oameni erau aruncați la un loc pentru a se omorî reciproc. Părea foarte promițător până când dezvoltatorii au luat câteva decizii regretabile.

Apoi a fost lansat PUBG și toată lumea a uitat că The Culling există. Așa că acum studioul Xaviant Games anunță că a renunțat complet la dezvoltarea jocului. Serverele vor rămâne deschise atât pentru PC, cât și pentru Xbox One, dar nu va mai fi lansat nici un fel de patch, nici un update, absolut nimic pentru acest joc.

The Culling este pur și simplu mort. Jocul deja nu era bine privit de fanii care se tot așteptau la o revenire a zilelor de glorie, iar cu această ocazie a trecut la o recepție predominant negativă, cu siguranță îndreptându-se la covârșitor de negativă în următoarele zile.

Merită subliniat că PUBG nu este în totalitate de vină pentru eșecul jocului, The Culling a reușit să gonească jucători pe cont propriu de mult timp.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button