GamingPC&ConsolesTech&IT

The Culling 2 stabilește un record pentru viteza cu care a fost închis

Țin minte cum Tabula Rasa era lăudat cu un deceniu în urmă pentru viteza cu care a fost închis. Apoi APB a venit ca de nicăieri și a dispărut de pe piață în doar o lună de zile. În comparație cu The Culling 2, aceste jocuri au longevitatea lui Ultima Online.

Nici măcar 10 zile n-au trecut de când jocul a fost lansat pe Steam, și deja a fost închis. Până și Radical Heights, un joc lansat de un studiou falimentar ca o ultimă speranță pentru a rămâne în afaceri, a stat pe piață mai mult de atât!

De ce a fost scos de la vânzare jocul atât de rapid? Pentru că nu a vrut absolut nimeni să îl joace, în special fanii primului joc The Culling. Aceștia în special au disprețuit continuarea foarte mult, deoarece în loc să clădească pe trăsăturile inedite introduse cu titlul anterior, a devenit încă o clonă de H1Z1/PUBG.

Și ce urmează acum? Studioul Xaviant va reveni la primul joc, și o vor face într-un mod destul de aparte. Varianta de lansare a lui The Culling va fi restaurată, îndepărtând un an de update-uri și schimbări de gameplay care au servit mai mult la gonirea celor care erau interesați în primul rând de joc.

Efectiv, The Culling redevine jocul care era în 2016, dar poate nu cu la fel de multe probleme de ordin tehnic. Apoi, de la acest punct jocul va fi dezvoltat mai departe, într-un mod care să îl facă ceva mai plăcut de jucat.

Varianta nouă/veche a lui The Culling va fi disponibilă gratuit, începând cu săptămâna aceasta, pentru toți cei curioși să vadă jocul care la un moment părea de parcă putea domina genul Battle Royale. Și n-a eșuat la a-l domina din cauza lui PUBG, ducându-se pe apa sâmbetei cu mult timp înainte să apară PUBG.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button