Gaming

The Croods – Inapoi in epoca de piatra!

Asa cum dicteaza moda, si orice film sau animatie trebuie sa aiba si un joc, The Croods este unul care creaza dependenta in maniera FarmVille. Intri in el si iesi dupa cateva ore, iei o paza de cateva minute si intri iar.La inceput nu am inteles ce trebuie sa fac, pe ecran aparand tot felul de Tips destul de deranjante, dar dupa cateva minute m-am acomodat si cu ele.

Gameplay-ul este destul de simplu: trebuie sa capturezi animale,sa le tii captive pana le domesticesti dupa care le construesti un adapost. Exemplu: daca prinzi un Molarbear, dupa ce il domesticesti, ii creezi un adapost iar acesta iti va genera morcovi cu care poti hrani alte animale capturate sau ii poti da la schimb pe o SuperSoup, daca ai si restul ingredientelor. Pe masura ce cresti in nivel, deblochezi optiunea de a captura si alte animale, de a vizita vecinii din joc sau de a-ti extinde gradina. In caz ca animalele devin infometate, vei primi o notificare live. Un lucru interesant la acest joc este ca daca il inchizi, timpul din el nu se opreste, resursele cresc in continuare, sau nu, si animalele se infometeaza, etc..Jocul este free to play, cu optiunea de a achizitiona diverse bunuri, in cazul nostru diamante, dar pana acum nu am simtit nevoia de mai mult, adica de a cumpara ceva cu bani reali. Cand incepi jocul, acesta iti pune la dispozitie cateva sute de diamante si daca indeplinesti diverse taskuri primesti bonus alte diamante.

Grafica este prietenoasa, viu colorata iar sunetul nici el nu este rau. In fundal se aud animalele din jungla si din cand in cand se mai si canta cate ceva.

Jocul poate fi descarcat gratuit din Google Play Store : The Croods

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button