MORE

The Crew Wild Run intră în beta și Ubisoft cumpără studioul Ivory Tower

Ivory Tower, studioul care ne-a adus MMO-ul de curse The Crew, face acum parte din marea familie Ubisoft. Anunțul vine cu numai o lună înainte ca primul expansion al jocului, Wild Run să fie lansat.

Cu această ocazie a venit și vestea că The Crew s-a vândut până acum în 3 milioane de exemplare. Această achiziție este văzută ca un lucru pozitiv de ambele părți implicate, studioul Ivory Tower având acum acces la infrastructura companiei Ubisoft, iar marele publisher având încă un studiou de producție, format din oameni talentați. Înainte de a înființa Ivory Tower, o parte din angajații studioului lucrau la Eden Games, compania care a realizat seria V-Rally și Test Drive Unlimited.

Cât despre The Crew în sine, expansion-ul Wild Run va intra în stadiul beta săptămâna viitoare. La acest test, care se desfășoară între 15 și 19 octombrie, pot participa toți cei care au deținut vreodată jocul, fie că este vorba de varianta întreagă sau cea trial. Nici cei care au auzit acum pentru prima dată de joc nu sunt excluși, înregistrările fiind disponibile pe pagina oficială.

Wild Run va înlocui, în efect, jocul de bază, The Crew având de luna viitoare un client cu totul nou, care va aduce grafică mai bună și mult așteptatele măsuri anti-trișare pe care studioul le promite încă de anul trecut. Se așteaptă ca și fizica jocului să fie îmbunătățită, astfel mașinile încetând să se mai comporte atât de bizar la impactul cu obiecte sau când decolează.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button