PC&Consoles

The Crew va fi gratuit de săptămâna viitore

The Crew, acel MMO de curse care păre atât de grozav până să înceapă beta testul, este următorul joc pe care Ubisoft îl oferă gratuit pentru a sărbători 30 de ani de existență.

Începând cu ziua de 14 septembrie și până în octombrie, The Crew va fi gratuit și poate fi obținut dacă accesați pagina promoției aniversare. Veți putea descărca jocul și îl veți putea juca după bunul plac, acesta ducând lipsă de vreo taxă lunară care să vă împiedice să vă bucurați de el la nesfârșit.

The Crew în sine se descurcă destul de bine la a vă împiedica să vă bucurați de el, cumva studioul Ivory Tower reușind să facă dintr-un MMO de curse cu motoul „Never drive alone” o experiență de singleplayer similară cu un MMO ordinar, cu zone de grind, fast travel, misiuni neinteresante și acel sentiment agasant că indiferent cât joc, nu va deveni mai bun nici la nivelul maxim. Dar măcar mediul înconjurător este frumos și mare.

Totuși, dacă ar fi să cumpărați și DLC-urile, măcar partea de multiplayer nu va mai fi atât de complet de inutilă, iar pop-up-urile care vă tot apar pe ecran despre activarea de provocări pentru grupul vostru de jucători nu are să vă spună în secunda doi să cumpărați Wild Run. Prin coincidență, următorul expansion al lui The Crew va fi lansat la sfârșitul lunii noiembrie. Cel puțin funcția de Looking for Group nu mai este acum exclusivă pentru expansion.

Și în cazul în care vă întrebați dacă nu cumva ar fi acesta acel joc la care îți puteai modifica mașina de pe o tabletă… și eu mă întreb asta, și eu mă întreb asta de doi ani de zile.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

94 comentarii

    1. Degeaba e free pe Steam pentru că tot ai nevoie de Uplay ca să il joci 😉 Crede-mă că nu ţi-ar placa să fi nevoit să ţii Steam și Uplay activate in același timp ca să joci.

  1. Mai bine. Jocul si-a pierdut popularitatea foarte rapid de cand a iesit pe piata. Astfel au inca o sansa sa-l puna pe picioare. Singura problema este ca e cam intens grafic si nu o sa mearga pe orice placa integrata.

  2. Sincer stirea asta e foarte *dezamagitoare* pentru cei care au cumparat jocul. Sincer e bine de stiut pe viitor sa nu mai cumpar titluri Ubisoft .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button