Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

The Crew este acum gratuit!

/
/
/

Conform promisiunii, Ubisoft oferă acum GRATUIT tuturor doritorilor jocul The Crew.

Acest „MMO” de curse vă permite să străbateți o reprezentare aproximativă a SUA de la un capăt la altul, la bordul unui număr respectabil de mașini, cu mai multe configurații posibile.

Jocul este o îmbinare de poveste de NFS cu misiuni nu din cale afară de interesante și cu un mod de multiplayer care nu are nici un fel de sens pe lângă poveste. Totuși, dacă vreți un joc în care să vă plimbați dintr-un capăt în altul al SUA, este cu siguranță măcar foarte frumos și relaxant.

În cazul în care vă gândiți că explorarea este încurajată, va trebui să vă dezamăgesc, dacă plecați din zona dedicată nivelului vostru, nu veți putea accesa nici una din provocările pe care le găsiți pe drum, deși mașina voastră v-ar permite să obțineți fără probleme medalii chiar de aur. De asemenea, nu conduceți prea mult cu mașinile nemodificate, deoarece acestea nu pot fi folosite în curse sau pentru a obține recompense la provocări. Dar cu un expansion sau două devine un joc mult mai plăcut, iar fizica jocului este… legendară.

Ca să nu mai zic de AI.

The Crew va fi al vostru permanent după ce îl revendicați, îl veți putea descărca și juca oricând doriți prin Uplay.

[Ubisoft]

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

88 Comments

 1. Jocul poate fi descarcat din aplicatia UPlay a celor de la Ubisoft la categoria Ubi 30 aveti linkul de download. Presupun ca se subintelege ca trebuie sa va creati (daca nu aveti) cont Uplay. Spor la download. Jocul are 21.32Gb dar este jucabil dupa primii 4 gb de download.

 2. Deci daca m-am plimbat cu masina full stock nu mai merge sa o tunez? :))) îmi zice ca nu i-am dat unlock la un anumit mecanic/service

  • Nu poti sa modifici o masina stock. Trebuie mai intai sa o duci la auto-shop de prin Detroid, sa o faci o masina de street racing. Parca pe la nivelul 10 o poti face off-road, pe la 20 performance, pe la 30 off-road si abia la 40 poti face o masina pentru un circuit de curse.

 3. O veste foarte superba, recent l-am achizitionat fullbox, daca citeam viitorul naiba mai dadea 150 de lei pe el. Plus ca fiind mmo am zis hai sa vad ce e de capul lui. 🙁

 4. Așa mi s-a întamplat si cu Rainbow 6 Siege.
  Dau 60 de euro pe el, 20 la reducere, 30 normal.
  The Crew il iau de pe G2A, acu e gratis.
  Csf, n-ai csf…

 5. Jocul e genial , imi place il luai cam pe la 2 azi si de atunci jucai in continu , mai am unpic fac lvl 10 din prima zi … abia astept sa imi iau primu sport car .. a da si il duc cu totul pe high pe 720p , i3 4170 gtx 750 8gb ram … nu am treaba nici macar un fps drop

 6. Salutare! Voi ati reusit sa-l instalati? La mine s-a descarcat s-a instalat in mare pare dar ramane, cred ca la un ultim pas, la instaling 1/2 si nici ca mai trece de aici. Toata noaptea l-am lasat dechis poate poate merge, dar de dimineata la fel! vreo optiune?

 7. Salut am instalat si eu jocul dar nu vrea sa porneasca ,ii dau play din Uplai se deschide jocul si imi tot arata ca se instaleaza ceva (Instaling 1/2) jos in colt stanga de aseara tot incerc sa joc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar